World Naked Gardening Day

Today’s the day you can get closer to nature, it’s World Naked Gardening Day! It’s a really fun event, and there’s already plenty of green-fingered people taking part all around the world, here’s a review of the photos we’ve seen so far!

Don’t forget to check out our tips first though, and our exclusive guide to the most nudity-friendly plants…!

And, there’s even more photos here!

View this post on Instagram

Puutarhan hoito saa hymyn huulille! 😆😆 Tänään vietetään kansainvälistä Puutarhatöissä Alastomana -päivää (World Naked Gardening Day #WNGD). Juhlista istuttamisen ihanuutta & puutarhan parissa puuhastelua: upean ja kauniin pihan lisäksi liikut samalla raittiissa ilmassa 👩‍🌾, näet uuden kasvun 🌱ja voit nauttia lämmöstä & auringosta ☀️. 🌸🌸Mikä on sinun mielestäsi parasta puutarhan hoidossa? 🌸🌸 Ps. Ei hätää, kuvan henkilö palvelee teitä vaatteet päällä tänään 9-16. Tervetuloa 😂😂 #puutarha #kesä #puutarhuri #unelmapuutarha #puutarhahommia #kesäkukka #kukat #sato #muurame #gardening #istuttaminen #ritunpuutarha #kukkakuvia #lähipuutarha

A post shared by Ritun Puutarha 🌹 (@ritunpuutarha) on

https://www.instagram.com/p/BiY2qnXg0jK/?tagged=wngd

Leave a Reply

You don't have permission to register
%d bloggers like this: